top of page
rebkunst

Terapeutisk Rebkunst session 

Hvad er terapeutisk Rebkunst?
En terapeutisk Rebkust session giver dig bevidsthed og klarhed, om den tilstand du i øjeblikket bevæger dig igennem livet, med. Terapeutisk rebkunst kan være et element i din selvudviklings proces, eller som en del af et forløb, som giver dig større bevidsthed om dit indre liv.
Du vil opleve, i en terapeutisk Rebkunst session, at jeg og rebene, er en forlængelse af dig selv. At jeg, som terapeut spejler dig, gennem det du oplever, føler og mærker i en session.
Nogle gange kan man blive overrasket over den måde, man i en terapeutisk Rebkunst session, kan opleve et og at man føler sig som noget andet, i det daglige liv. Dét der kommer frem i en session, er ofte det ubevidste i os selv. Dét som vi går gemmer på og nogle gange skjuler. Det kan fortælle os en hel del om, hvad der ville være sundt at kigge nærmere på.

Hvem gavner en terapeutisk Rebkunst session?
Reb-terapi er for dig med smerter i kroppen, eller smerter i sindet. Det er for dig der lider af stress, angst eller depression.
Det er også for dig der interesserer dig for at blive klogere på dig selv og for dig der gerne vil udforske din krops og sinds hemmeligheder - opleve det ordløse i dig. 
I rebene kan man opleve at være i en mindful eller meditativ tilstand. Nogle oplever at deres kroniske smerter er væk mens de er i rebene. Man oplever at være fuldstændig til stede i nuet og bagefter kan man have en følelse af at være "resat/nulstillet". 


Din krop bliver omsluttet og favnet af reb og nærvær. Rebene er jute natursnor på 6 mm tykkelse. Det kan føles som at blive holdt kærligt fast og at mærke akkupressuriske pres mod din krop. Jeg har udviklet min unikke vej, som jeg kalder terapeutisk-rebkunst, hvor jeg kombinerer mine terapeutiske redskaber og erfaring, min kropslige og anatomiske forståelse, samt forståelse af at møde et andet menneske, så man føler sig set. 


Hvad kan du forvente?
Det er udelukkende dig der har kontrollen. Du kan sige til og fra, præcis som du har brug for. Sessionen har størst virkning, når du lader dig selv blive i noget der kan virke svært eller smertefuldt, dog skal du aldrig overskride dine grænser. 
Man kan lade sig overgive til hvad end der måtte komme og opstå i kroppen og følge sine impulser til f.eks. at grine, råbe eller græde. Uanset hvad der sker, er det et trygt rum, at udtrykke sig i.  

Jeg arbejder intuitivt og arbejder ud fra de informationer du har givet mig før sessionen og de non-verbale informationer du giver mig, under sessionen. 

Det er lige så okay at komme med en intention om hvad du ønsker at arbejde med, som at komme uden nogen intention, og se hvad der dukker op i nuet. Begge tilgange er effektive. 

Der er ingen følelser eller intentioner der er forkerte - Vi favner sammen hele paletten fra sorg, skyld, skam, traumer og seksualitet, til indre ro, og glæde.Praktisk info om en terapeutisk reb -session:
Vi mødes og snakker lidt om hvor du er i livet, dine grænser, dine forventninger mv. Jeg serverer te, kaffe og noget til blodsukkeret. 
Alt efter om det er din første gang eller om du har erfaring, fortæller jeg dig om min tilgang, lidt historie og hvad du kan forvente. 
Der er sat 2 timer af til dig, som inkluderer overstående, selve reb-terapien og tid til afslapning og afrundende samtale, efter sessionen. Sæt gerne 3 timer af til sessionen, hvis der skulle opstå nogle uventet reaktioner undervejs, eller vi taler længere før eller efter reb-delen.

Du har tøj på som du føler dig tilpas i. Nogle har træningstøj/træningsleggins og en trøje eller en top, andre har strømpebukser, kjole eller bodystocking. Jeg anbefaler ikke at have jeans eller cowboybukser på, ej heller bøjlebh eller meget oversize tøj. Det kan irriterer og presse under rebene, så det tager alt fokus fra selve oplevelsen.
 
Der er INTET seksuelt i en terapeutisk rebkunst session. 

bottom of page