top of page
Untitled

FAQs

Hvordan foregår undervisningen, har i et program så alle arbejder med det samme, alle modeller sidder i samme stilling osv? Eller bestemmer man selv hvor man vil binde på kroppen?


På alle hold er der minimum 3 par og maks 6. Vi underviser både den der binder og den der bindes, og har en smule baggrundsviden forud for bindingerne, samt psykiske og fysiske aspekter mm. Vi arbejder ud fra et planlagt program, så alle som udgangspunkt arbejder med det samme, men vi tager særlige hensyn til forskellige kroppe. Vi ser mennesket som en helhed og har derfor mange kombinationsmuligheder med bindingerne. 

Har man tøj på? Noget specielt der ikke dur el er bedst?

Ja, vi har altid tøj på når vi binder og i undervisningen. 
Min model bindes i kjole, nederdel eller bodystocking, fordi det får hende til at føle sig feminin og smuk. Nogle bindes i yogatøj, træningstights eller gymnastik dragt.
Vi anbefaler ikke at have bøjleBH på, da det kan føles ubehageligt hvis de klemmes imellem reb. 
Rigger binder i behageligt og bevægelig tøj, der får ham til at føle sig maskulin.

Der er ingen særlig dresscode, overstående er kun inspiration. 

Kommer de andre par som kærester/seksuelle par? Hvordan vil det mon være ikke at være det?? 

Der er ingen forventning eller krav om at kende hinanden, være kærester, partnere eller seksuelle sammen. Men vi anbefaler selvfølgelig at i har en god kemi, for man kommer tæt på hinanden. 
Nogle har fundet hinanden via sociale medier til netop at deltage på vores kurser med, andre kender hinanden via anden vis og andre igen er kærester/ægtefolk eller seksuelle par. 

Kan jeg komme uden en makker? 

Som udgangspunkt for at deltage i undervisning hos os, skal man komme som par - altså én der bliver bundet, kommer sammen med én der skal bindes. 
Man skal på forhånd have aftalt hvem der binder og hvem der skal bindes, da der ikke er tid til at skifte "roller" undervejs.
Det kræves at du selv finder en bindepartner. 
Til nogle workshops og kurser, kan temaet dog være selftying og du skal derfor kun binde på dig selv. 

Hvad skal man have med til undervisning? 

Når i kommer til undervisning hos os, skal i medbringe et åbent sind, nysgerrighed og læringsvillighed.
Vi sørger for gode, sikre rammer, har underlag, låne-reb, har puder og tæpper, vand, te, kaffe og lidt frugt. Hvis vi skal bruge blindfolds, har vi også det. 

Er det seksuelt? 

Nej, det er ikke seksuelt, men kan føles sensuelt i kroppen. Ligesom det kan føles sorgbetonet, glædesfyldt og alt derimellem.
Den form for reb vi underviser i, kan på mange måder bedre sammenlignes med tango/par-dans, tantra og psykoterapi. I disse discipliner, kan man ikke undgå at rører ved sensualitet, nærhed og sine egne reaktioner og følelser. Det samme er gældende for vores tilgang til reb.

Jeg er ret blufærdig og genert, hvad gør jeg?


Vi har skabt et trygt og sikkert rum, hvor der er plads til den enkelte og dine behov. Vi er gode til at læse og se mennesker og tilpasser derfor undervisningen ud fra hvad der er bedst for dig. 
Vi tilbyder privat undervisning, hvor du og din partner får alene-undervisning.  

Kommer andre til at rører ved mig og jeg ved andre? 

På vores undervisningshold har vi inddelt rummet i små "stationer" som er jeres eget space. Og er der hvor i som par, binder sammen. Det vil sige at der er afstand til andre deltagere og at vi passer på hinanden. 
I vil ikke skulle binde med andre og andre skal ikke rører jer. 
Vi som undervisere vil ved holdopstart spørge om det er okay at vi, når vi hjælper jer, muligvis rører ved jer, alt efter hvad hjælpen drejer sig om. Det er her helt okay at sige nej. 

Jeg tror ikke jeg kan huske det hele når jeg kommer hjem, må jeg tage billeder?


Man må gerne tage billeder af os og af det vi binder - også vores demo sessioner. Man må også tage alle de billeder man vil af sig selv og sin bindepartner. 
Man må IKKE tage billeder af andre end sig selv og os som er undervisere. 
Man må tage film af det man selv binder og man må filme vores demo sessioner. 

Hvad nu hvis jeg kommer til at råbe eller græde?

Vi skaber et rum, hvor alle følelser er okay og lige betydningsfulde, uanset om de er lette eller svære. Det er helt okay både at græde, grine, råbe, sige ingenting og alt derimellem. 
Rebene forstærker de følelser i kroppen som allerede er der.
Vi samler op på alle inden vi går hver til sit, og sikre os at alle er okay. 

Kan jeg godt komme selvom jeg aldrig har bundet eller blevet bundet før?

Du kan komme til alle ydelserne jeg tilbyder, selvom du ikke har bundet eller er blevet bundet før. 
Jeg fører dig trygt og sikkert igennem det du gerne vil vide mere om. 

bottom of page